Search
Close this search box.

Ποδηλασία – ΕΟΣ Αχαρνών

Η αρχή της αγωνιστικής χρονιάς για τους αθλητές του συλλόγου μας έγινε στο τοπικό πρωτάθλημα Αττικής την Κυριακή 6/3. Ξεκινώντας με την κατηγορία Παμπαίδων όπου αγωνίστηκε ο Σέρκος Τουφεξιάν και ο Δημήτρης Ρεγκούκος. Μετά από δυνατό αγώνα  ο Σέρκος τερματίζει στη 13η θέση ενώ ο Δημήτρης στην αρχή του τρίτου γύρου να παθαίνει λάστιχο με αποτέλεσμα την εγκατάλειψη. Στην κατηγορία Παγκορασίδων η Σωτηρία Βασιλείου στον πρώτο της αγώνα στη νέα κατηγορία ύστερα από μεγάλη προσπάθεια κατάφερε την έκτη θέση. Τέλος ο Γιώργος Ζαρίφης στον πρώτο του αγώνα με την κατηγορία εφήβων τερμάτισε στην 8η θέση στην κατηγορία των εφήβων.
Την Καθαρά Δευτέρα η Σωτηρία Βασιλείου βρέθηκε για δεύτερη μέρα στη γραμμή της εκκίνησης στην κατηγορία Παγκορασίδων παρόλη την κούραση της προηγούμενης μέρας κατάφερε να βρεθεί στην 6η θέση και πάλι.

Το Σαββατοκύριακο 12-13/3 η ομάδα μας βρέθηκε στην πίστα του Γέρακα για να αγωνιστεί στο αγώνισμα του XCE το Σάββατο και στο αγώνισμα του XCC την Κυριακή. Το Σάββατο το σύλλογο μας εκπροσώπησε ο Ζαρίφης Γιώργος σε μια κατηγορία μικτή εφήβων-ανδρών καταφέρνοντας να φτάσει μέχρι τη φάση των 8 χάνοντας για λίγο την πρόκριση στο μικρό και μεγάλο τελικό. Την Κυριακή είχαμε την βάπτιση του Γιάννου Γεωργαντζή στους διασυλλογικούς αγώνες στην κατηγορία Παμπαίδων κάνοντας δυνατό αγώνα μέχρι να τον χτυπήσει η ατυχία του σκασμένου ελαστικού στον δεύτερο γύρο ενώ οι ατυχίες συνόδευσαν και τον Σέρκο Τουφεξιάν με ένα ακόμα σκασμένο λάστιχο. Ο Δημήτρης Ρεγκούκος κατάφερε να διαχειριστεί τον αγώνα και να αναρριχηθεί στη 13η θέση. Στις Παγκορασίδες σε ακόμα ένα αγώνα η Σωτηρία Βασιλείου έδειξε τη σταθερότητα της τερματίζοντας 6η στην κατηγορία βελτιώνοντας σε κάθε γύρο το χρόνο της. Στην κατηγορία Εφήβων ο Ζαρίφης Γιώργος στάθηκε οριακά έξω από το βάθρο τερματίζοντας στην 7η θέση μετά από ένα δυνατό αγώνα.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους Αθλητές και τις Αθλήτριές μας!

ΈΝΔΥΣΗ
ΟΡΕΙΝΗ
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Εγγραφή μέλους στον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Αχαρνών

Οδηγίες:
1. Αποστολή (Πατήστε για να την κατεβάσετε) Αίτηση εγγραφής μέλους (ταχυδρομικά, fax ή e-mail στις διευθύνσεις της αίτησης).

2. Δύο πρόσφατες φωτογραφίες σχετικής υψηλής ανάλυσης μεγέθους Ταυτότητας.

3. Τραπεζική κατάθεση ποσού 25€ 

στην ALPHA BANK: GR9401401780178002002001714 ή στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR8501710370006037040031122  για την ετήσια συνδρομή.

Να αναγράφετε στην αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο του νέου μέλους. 

Παρακαλούμε τα έξοδα Τραπέζης να είναι του Αποστολέα.

4. Τηλεφώνημα στο γραφείο του συλλόγου για επιβεβαίωση λήψης στοιχείων.

Η Εγγραφή μπορεί να γίνει και στα γραφεία του Συλλόγου (Φιλαδελφείας 126, Αχαρναί) με μετρητά ή Χρέωση Κάρτας, καθώς επίσης και σε κάποια Εξόρμηση του Συλλόγου με μετρητά στον Αρχηγό της ανάβασης.

Θυμίζουμε ότι η συμμετοχή στις αναβάσεις είναι δυνατή μόνο στα μέλη του ΕΟΣ Αχαρνών ή στα μέλη άλλων Συλλόγων της Ε.Ο.Ο.Α.

Για επικοινωνία με τον Σύλλογο μπείτε εδώ

ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Κατεβάστε και συμπληρώστε την υπεύθυνη δήλωση.

ΜΕΣΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Η σχολή ορειβασίας μέσου επιπέδου θα ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2019 με τις εκδηλώσεις της αναρρίχησης βράχου στο αλπικό πεδίο, θα συνεχιστεί το φθινόπωρο του 2019 και θα ολοκληρωθεί το χειμώνα του 2020 με τις εκδηλώσεις της αναρρίχησης στο μικτό πεδίο.

Η Σχολή είναι πιστοποιημένη από την ΕΟΟΑ και παρέχει τη σχετική βεβαίωση

ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Γιάννης Αποστόλου

Ο παγετώνας στην Ορειβασία

Άγγελος Ορφανάκος

Κατασκευή ρελέ στο αλπικό μικτό πεδίο

Δημήτριος Ζευγώλης

Εναλλακτική προσέγγιση Ορεινών Συγκροτημάτων στον Ευρωπαϊκό Χώρο με Χρήση Ορεινών Σιδηροδρόμων

Κωνσταντίνος Τζώρτζης

Προτεινόμενο περιεχόμενο kit πρώτων βοηθειών αρχηγών αναβάσεων

Τσεμπελίκος Χρήστος

GPS – Glopal Position System

Μουσείο

Ιδρύθηκε το 1977 από τον Ορειβατικό Σύλλογο Αχαρνών και εγκαινιάστηκε από την Υπουργό Πολιτισμού και Επιστημών, αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη, το 1982.

Με την δημιουργία της “Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας Αχαρνών”, από μέλη του ΕΟΣΑ, έγινε παραχώρηση ολόκληρου του Μουσείου με 5.000 περίπου εκθέματα (αρχαία και νεότερα).

Σήμερα το Μουσείο λειτουργεί αυτόνομα και έχει στην κατοχή του 12.000 περίπου πολύτιμα εκθέματα. Το κύριο πρόβλημά του είναι η μεγάλη στενότητα χώρου που αντιμετωπίζει, αφού τα εκθέματα είναι πολλά και ο χώρος μικρός.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του μουσείου της ΙΛΕΑ.