Καταφύγιο Φλαμπούρι – Νέα εποχή
Οι αλλαγές υπάρχουν μόνο για καλό και ο ΕΟΣ Αχαρνών ενεργεί μόνο προς την κατεύθυνση αυτή. Το καταφύγιό μας, το ιστορικό “Φλαμπούρι” στην Πάρνηθα, περνά σε μια νέα εποχή για την ιστορία και τη δράση του. Στο εξής λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση, με νέα σχέδια, πιο κοντά στην αγάπη για τη φύση, το βουνό και τον άνθρωπο.
Σε συνεργασία με τους νέους μισθωτές του καταφυγίου Φλαμπούρι, θα γίνουν άμεσα όλες οι απαραίτητες εργασίες ανακαίνισης, αναβάθμισης και εν γένει βελτίωσης τόσο του κτιρίου όσο και του εξοπλισμού του, αλλά και του ευρύτερου περιβάλλοντα χώρου, ώστε να γίνει πιο φιλικό, λειτουργικό και οικολογικό, κάτι που επί σειρά ετών δεν είχε πραγματοποιηθεί αν και ήταν αίτημα όλων μας, οπότε και να μη χαθεί η αίγλη και η αξία του.
Προχωράμε μπροστά σε κάθε βήμα, με γνώμονα τη φύση, τους ανθρώπους που μας στηρίζουν, αλλά και το όραμα ότι ο ΕΟΣ Αχαρνών υπηρετεί για ακόμα μία φορά τους ανιδιοτελείς σκοπούς του και είναι παρών σε κάθε δράση για το βουνό και τη φύση, σεβόμενους τα μέλη και τους επισκέπτες του.
Καλή αρχή στη νέα διοίκηση του καταφυγίου Φλαμπούρι και σας περιμένουμε στο υπό ολική αναμόρφωση κτίριό μας.
Ευχαριστούμε για την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια και ελπίζουμε να είμαστε για ακόμα μια φορά αντάξιοι των προσδοκιών όλων σας.
Καλά να είστε όλοι σας.
Με εκτίμηση,
Το ΔΣ του ΕΟΣ Αχαρνών