Search
Close this search box.

Βράβευση Αθλητών και Στελεχών – Δελτίο Τύπου

Δελτίο Τύπου

Την Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024, ο Ορειβατικός Σύλλογος Αχαρνών ολοκλήρωσε την Ετήσια Γενική Συνέλευσή του, η οποία ήταν απολογιστική.
Πριν την έναρξη της Γ. Σ., πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης στελεχών και αθλητών του Συλλόγου, η οποία εφέτος ήταν αφιερωμένη, στη μνήμη των 57 συνανθρώπων μας που χάθηκαν στο ατύχημα στα Τέμπη, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατό τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι κ.κ.: Βασίλης Οικονόμου βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, Γεώργιος Καραμέρος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Βάσια Αναστασίου Α’ επιλαχούσα Βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Ιωάννης Μίχας Διευθύνων Σύμβουλος Αναπτυξιακής Δήμου Αχαρνών, Δημήτρης Γεωργούλης Επίτιμος Πρόεδρος ΕΟΟΑ και μέλος της ολομέλειας της Ολυμπιακής Επιτροπής, Ευαγγελία Ρίζου εκπρόσωπος του Εθνικού Προπονητικού Κέντρου Ολυμπιακού Χωριού, Μαρία Μίχα Πρόεδρος ΕΠΙΣΚΗΝΙΟΥ, Παναγιώτης Καζανάς Πρόεδρος Αντικαρκινικής Αχαρνών και Φυλής, Ιωάννα Δίελα Αθλήτρια basket, μέλος της Εθνικής Ελλάδας και Τοπική Σύμβουλος, Πάρις Γιωτόπουλος Τοπικός Σύμβουλος, η Ζωή Παπαευθυμίου εκπρόσωπος του ΕΠΟΣ Φυλής, ο Φάνης Μπούκης εκπρόσωπος της Εθελοντικής Δράσης Πάρνηθας και Δημήτρης Κουλουριώτης Εκπρόσωπος Συλλόγου Αυλίζας. Η Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής κ. Βασιλική Καβαλλάρη, λόγω άλλων υποχρεώσεων, δεν παραβρέθηκε, έστειλε ωστόσο τους χαιρετισμούς και τις ευχές για κάθε επιτυχία στους στόχους του Συλλόγου.

Τα στελέχη τα οποίοι βραβεύτηκαν είναι:
1. ΙΩΑΚΕΙΜ ΤΖΩΡΤΖΙΔΗΣ
Για την πολυετή προσφορά του στον Ε.Ο.Σ. Αχαρνών
2. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ
Για την ανιδιοτελή προσφορά του στην αναρριχητική πίστα.
3. ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ
Για την ανιδιοτελή προσφορά του στην αναρριχητική πίστα.
4. ΜΑΡΙΟ FONTRIER
Για την ανιδιοτελή προσφορά του στην ψηφιακή οργάνωση του Συλλόγου.

Οι Αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι/ες βραβεύτηκαν είναι οι εξής:
ΛΥΔΙΑ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΚΑΝΤΑΣΗΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΕΛΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΑΡΝΑΒΕΛΛΗΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΡΚΑΡΗ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΣΤΕΛΙΔΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΔΑΚΤΥΛΙΔΗΣ, ΜΑΡΙΟΣ – ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΟΠΑΝΑΣ, ΜΑΡΛΕΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΓΚΟΓΚΟΥΑ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΡΕΜΠΟΣ, ΑΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΑΛΗΝΗ ΣΥΡΙΝΙΔΟΥ, ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΟΥΛΑ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ,  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΧΑΙΔΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΙΚΟΛΑΝΤΟΥ, ΣΟΦΙΑ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΟΡΦΑΝΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΧΜΑΖΙΔΗΣ, ΙΟΛΗ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΥ, ΕΥΔΟΚΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΙΡΙΔΑ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ, ΣΛΑΒΕΚ ΜΑΤΡΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΗΜΟΥ, ΑΛΕΞΙΟΣ ΖΑΡΑΦΩΝΙΤΗΣ, ΓΑΒΡΙΕΛΑ ΜΑΝΟΥΡΗ, ΜΑΡΙΑ ΣΕΝΓΚΕΡΙΔΗ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ

ΈΝΔΥΣΗ
ΟΡΕΙΝΗ
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Εγγραφή μέλους στον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Αχαρνών

Οδηγίες:
1. Αποστολή (Πατήστε για να την κατεβάσετε) Αίτηση εγγραφής μέλους (ταχυδρομικά, fax ή e-mail στις διευθύνσεις της αίτησης).

2. Δύο πρόσφατες φωτογραφίες σχετικής υψηλής ανάλυσης μεγέθους Ταυτότητας.

3. Τραπεζική κατάθεση ποσού 25€ 

στην ALPHA BANK: GR9401401780178002002001714 ή στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR8501710370006037040031122  για την ετήσια συνδρομή.

Να αναγράφετε στην αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο του νέου μέλους. 

Παρακαλούμε τα έξοδα Τραπέζης να είναι του Αποστολέα.

4. Τηλεφώνημα στο γραφείο του συλλόγου για επιβεβαίωση λήψης στοιχείων.

Η Εγγραφή μπορεί να γίνει και στα γραφεία του Συλλόγου (Φιλαδελφείας 126, Αχαρναί) με μετρητά ή Χρέωση Κάρτας, καθώς επίσης και σε κάποια Εξόρμηση του Συλλόγου με μετρητά στον Αρχηγό της ανάβασης.

Θυμίζουμε ότι η συμμετοχή στις αναβάσεις είναι δυνατή μόνο στα μέλη του ΕΟΣ Αχαρνών ή στα μέλη άλλων Συλλόγων της Ε.Ο.Ο.Α.

Για επικοινωνία με τον Σύλλογο μπείτε εδώ

ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Κατεβάστε και συμπληρώστε την υπεύθυνη δήλωση.

ΜΕΣΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Η σχολή ορειβασίας μέσου επιπέδου θα ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2019 με τις εκδηλώσεις της αναρρίχησης βράχου στο αλπικό πεδίο, θα συνεχιστεί το φθινόπωρο του 2019 και θα ολοκληρωθεί το χειμώνα του 2020 με τις εκδηλώσεις της αναρρίχησης στο μικτό πεδίο.

Η Σχολή είναι πιστοποιημένη από την ΕΟΟΑ και παρέχει τη σχετική βεβαίωση

ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Γιάννης Αποστόλου

Ο παγετώνας στην Ορειβασία

Άγγελος Ορφανάκος

Κατασκευή ρελέ στο αλπικό μικτό πεδίο

Δημήτριος Ζευγώλης

Εναλλακτική προσέγγιση Ορεινών Συγκροτημάτων στον Ευρωπαϊκό Χώρο με Χρήση Ορεινών Σιδηροδρόμων

Κωνσταντίνος Τζώρτζης

Προτεινόμενο περιεχόμενο kit πρώτων βοηθειών αρχηγών αναβάσεων

Τσεμπελίκος Χρήστος

GPS – Glopal Position System

Μουσείο

Ιδρύθηκε το 1977 από τον Ορειβατικό Σύλλογο Αχαρνών και εγκαινιάστηκε από την Υπουργό Πολιτισμού και Επιστημών, αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη, το 1982.

Με την δημιουργία της “Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας Αχαρνών”, από μέλη του ΕΟΣΑ, έγινε παραχώρηση ολόκληρου του Μουσείου με 5.000 περίπου εκθέματα (αρχαία και νεότερα).

Σήμερα το Μουσείο λειτουργεί αυτόνομα και έχει στην κατοχή του 12.000 περίπου πολύτιμα εκθέματα. Το κύριο πρόβλημά του είναι η μεγάλη στενότητα χώρου που αντιμετωπίζει, αφού τα εκθέματα είναι πολλά και ο χώρος μικρός.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του μουσείου της ΙΛΕΑ.