Πρόγραμμα αναβάσεων 2018

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα με τις αναβάσεις του συλλόγου για το έτος 2018 που έχουν προς το παρόν προγραμματιστεί να γίνουν ή έχουν ήδη γίνει. Διαβάστε για τους όρους συμμετοχής και το βαθμό δυσκολίας. Για να μην πάτε απροετοίμαστοι ρίξτε μια ματιά στη λίστα του εξοπλισμού.

Όλες οι εξορμήσεις που αναφέρονται στο παρακάτω πρόγραμμα διοργανώνονται από το Τουριστικό Γραφείο «Α. Καμαρίτης και Σία Ε.Ε.».
Ο Ε.Ο.Σ. Αχαρνών θα παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Δείτε την πρόγνωση του καιρού στο freemeteo.

Υπενθυμίζουμε στους φίλους του Συλλόγου μας ότι, κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του Συλλόγου και σε απόλυτη συνάρτηση με το καταστατικό και το νόμο, σε όλες τις δραστηριότητές μας, είτε υπαίθριες είτε εσωτερικές, μπορούν να συμμετέχουν αποκλειστικά και μόνο:
α) Τα μέλη του ΕΟΣ Αχαρνών που έχουν καταβάλει τις οικονομικές τους ετήσιες εισφορές σύμφωνα με το καταστατικό και όπως ειδικότερα ορίζεται σε αυτό για τους έχοντες ή διατηρούντες την ιδιότητα του μέλους.
β) Τα μέλη άλλων Συλλόγων της ΕΟΟΑ, με επίδειξη της ορειβατικής τους ταυτότητας, επικυρωμένης για το τρέχον έτος.
Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι όσοι φίλοι μας επιθυμούν να γίνουν μέλη του Συλλόγου μας, απαιτούνται τα εξής:
α) Να συμπληρώσουν και υποβάλουν την Αίτηση Εγγραφής Μέλους μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας, www.eosacharnon.gr και να την αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση eosa@otenet.gr. Εναλλακτικά δε να την αποστείλουν με fax στο 210-2469777.
β) Να καταβάλουν το ποσό των τριάντα ευρώ (€ 30), είτε με κατάθεση στο τραπεζικό λογ/σμό 178002002001714 της Αlpha Bank (IBAN GR9401401780178002002001714), είτε με ταχυδρομική επιταγή. Το ποσόν αυτό αφορά την πλήρη εξόφληση της ετήσιας συνδρομής στο Σύλλογο και την ετήσια συνδρομή στο περιοδικό ΚΟΡΦΕΣ (σημειώνεται ότι με προγενέστερη απόφαση του Δ.Σ., έχει καταργηθεί η καταβολή σχετικού ποσού εγγραφής).
γ) Να στείλουν δύο (2) έγχρωμες φωτογραφίες, μεγέθους ταυτότητας, οι οποίες απαιτούνται για την έκδοση ορειβατικής ταυτότητας.
Τέλος, όσοι συνδρομητές του περιοδικού ΚΟΡΦΕΣ επιθυμούν να συμπεριληφθούν στη λίστα των μελών του Συλλόγου, απαιτείται να αποστείλουν συμπληρωμένη την αίτηση μέλους (βλ. πιο πάνω παραγρ. α), χωρίς περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση.
Σημειώνεται ότι δυνάμει σχετικής απόφασης του Δ.Σ. του Συλλόγου και σε απόλυτη εφαρμογή των άρθρων του καταστατικού, έχει πραγματοποιηθεί επίσημη εκκαθάριση των μελών του Συλλόγου.
Σε κάθε περίπτωση, όλα τα ανωτέρω είναι προς διευκόλυνσή σας, καθ’ όσον είναι γνωστό ότι όλοι είστε ευπρόσδεκτοι στις εγκαταστάσεις και στα γραφεία μας, προκειμένου να συστηθούμε, να συζητήσουμε και να γνωρίσετε το θαυμάσιο κόσμο του Αθλητικού μας Κέντρου.

Δήλωση συμμετοχής με email

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή σε αναβάσεις οποιαδήποτε στιγμή στέλνοντας email στο σύλλογο με τα παρακάτω στοιχεία:
Ονοματεπώνυμο:
Τηλέφωνο επικοινωνίας:
Τίτλος και ημερομηνία ανάβασης:

 


 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΠΙΟ ΨΗΛΑ» – «ΠΑΜΕ ΒΟΥΝΟ»

Ο Ορειβατικός Αχαρνών και το περιοδικό «ΚΟΡΦΕΣ» προκηρύσσουν διαγωνισμό μεταξύ των συμμετεχόντων στις ορεινές δραστηριότητες του ΕΟΣ Αχαρνών με τις επωνυμίες «ΠΙΟ ΨΗΛΑ» για τις αναβάσεις και «ΠΑΜΕ ΒΟΥΝΟ»για τις συμμετοχές.
Η διάρκεια του Διαγωνισμού είναι από 1 Οκτωβρίου 2018 ως 31 Μαρτίου 2019. Νικητές θα ανακηρυχθούν οι τρεις πρώτοι που θα συγκεντρώσουν τους περισσότερους βαθμούς από το «Πιο Ψηλά» και οι τρεις πρώτοι από το «Πάμε Βουνό». Τα έπαθλα των νικητών θα ανακοινωθούν στο τεύχος του Οκτωβρίου 2019.
Στο Διαγωνισμό περιλαμβάνονται οι εξορμήσεις που δημοσιεύονται στο περιοδικό «ΚΟΡΦΕΣ», στο F/B και στην ιστοσελίδα του ΕΟΣ Αχαρνών, εκείνες που θα φέρουν την ένδειξη (ΠΨ) για το ΠΙΟ ΨΗΛΑ και (ΠΒ) για το ΠΑΜΕ ΒΟΥΝΟ. Μαζί με τις ενδείξεις θα αναγράφεται και βαθμολογία της εξόρμησης.
Παράδειγμα: ΚΟΡΦΟΒΟΥΝΙ 1.985μ (ΠΨ 95) ή ΥΔΡΑ ΔΙΑΣΧΙΣΗ (82), που σημαίνει ότι ο πρώτος διαγωνιζόμενος θα πάρει, αν ολοκληρώσει την ανάβαση, 95 βαθμούς ενώ ο δεύτερος 82. Η εξέλιξη του Διαγωνισμού και μερικά αποτελέσματα θα δημοσιεύονται κατά καιρούς στα επικοινωνιακά μέσα του ΕΟΣ Αχαρνών.
Όροι του Διαγωνισμού:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα ενήμερα μέλη των ορειβατικών Συλλόγων της Ε.Ο.Ο.Α. υπό τις πιο κάτω προϋποθέσεις
1. Να έχουν αποδεχθεί τους Όρους Συμμετοχής στις Αναβάσεις του Ορειβατικού Αχαρνών (βλ. “Δήλωση Αποδοχής Όρων Συμμετοχής” περιοδικό «ΚΟΡΦΕΣ»).
2. Να δηλώσουν την συμμετοχή τους μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου 2018 στο τηλ. 2102461528 ή με FAX 2102469777 ή e-mail: eosa@otenet.gr: Ονοματεπώνυμο, αρ. κινητού, Σύλλογος, Αρ. Μητρώου.
3. Μπορούν να δηλώσουν και στους δύο διαγωνισμούς με την προϋπόθεση σε περίπτωση νίκης, θα επιλέξουν έναν από τους δύο.
4. Στο διαγωνισμό ΠΙΟ ΨΗΛΑ μιας ανάβασης, όσοι δεν έφθασαν κορφή και επομένως δεν παίρνουν βαθμό <ΠΨ> μπορούν να πάρουν βαθμό <ΠΒ>
5. Τα μέλη του ΕΟΣ Αχαρνών που θα είναι ταμειακώς ενήμερα μέχρι τη λήξη του διαγωνισμού (ζητήστε ενημέρωση από τη Γραμματεία)..
6. Η επίτευξη των στόχων των αναβάσεων από τους διαγωνιζόμενους θα πιστοποιείται από τον εκάστοτε αρχηγό της ανάβασης.
Αποκλεισμός αγωνιζομένων:
1. Δήλωση λανθασμένων ή ψευδών στοιχείων.
2. Αντιορειβατική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά.
3. Παραβίαση των Όρων Συμμετοχής στις Αναβάσεις του ΕΟΣ Αχαρνών.
4. Επανειλημμένως ανυπακοή στις οδηγίες των Αρχηγών.

Ενημερωθείτε για τα δώρα των νικητών.